/Accesorii schele metalice
accesorii schele metalice

Accesorii schele metalice

accesorii schele metalice

Printre accesoriile schelelor metalice comercializate de catre firmele de profil se pot numara si cupla fixa ortogonala dar si podinile metalice alaturi de cupla rotativa.

Cupla fixa ortogonala

Companiile care activeaza in acest domeniu, pun clientilor la dispozitie astfel de cuple fixe ortogonale care sunt de o calitate foarte buna  si utilizate cu precadere in domeniul constructiilor. Astfel de cuple se denumesc popular de catre muncitorii din constructii – „nuci”, ele fiind folosite in montajul schelelor metalice.

Produsele firmelor sunt cele fabricate conform standardelor europene, din acest motiv ele vor asigura o prinderea care va fi sigura si precisa. Aceste cuple fixe ortogonale sunt foarte bune pentru fixarea barelor de schela intr-un unghi de 90 grade, amandoua elemente folosindu-se pentru tevile de schela cu diametru de 48 mm.

Produsele care sunt oferite de specialisti sunt unele foarte rezistente, ele fiind considerate durabile chiar si in timp, asa ca nu vor exista riscuri de accidente, ce pot aparea in cazul asamblarilor incorecte de schelele metalice. Cuplele sunt fabricate din niste materiale de o inalta calitate, acestea sunt  galvanizate termic si au o culoare argintie. Piesele sunt prevazute cu suruburi cu diametrul de 14 mm si cu piulite cu diametru de 22 mm.

Astfel de produsele sunt comercializate la bucata, iar pretul lor de achizitie este unu rentabil.

Podinile metalice

Specialistii Edilrent.ro intotdeauna vor pune la dispozitia clientilor astfel de podini metalice, ele facand parte din accesoriile shelelor metalice, si realizate printr-o prelucrare efectuata  la cald, din tabla zincata, pentru obtinerea unei rezistente crescuta. Acestea sunt niste componente de baza ce fac parte din cadrul schelelor metalice, dand muncitorilor posibilitatea de a isi desfasura  activitatea, fiind practic suprafata de lucru a acestora. Cumparatorii opta pentru utilizarea podinei metalice fixa sau pentru modele ale podinei metalice cu trapa, dupa cum sunt necesitatile acestora.

Platforma de lucru, adica podina metalica are o suprafata antiderapanta, aceasta fiind prevazuta chiar la capete cu dispozitive speciale utilizate la fixarea acestora pe cadrele verticale. Pentru a se bucura muncitorii de stabilitate in timpul lucrului, aceste platforme au in dotare lot multe elemente de  siguranta, in partea de jos a lor. Sunt deasemenea foarte rezistente in cazul actiunii agentilor corozivi iar asta se datoreaza in primului rand stratului de zinc, aplicat la cald, putand sa ofere conditiile de lucru dintre cele mai bune.

In ceea ce priveste podina metalica avand trapa care face parte din accesoriile schelelor metalice, se poate afirma ca acestea sunt similare cu podinile standard, diferenta intre acestea constand in faptul ca trapa este prinsa cu doua balamale, de cadru metalic. Acest tip de podina este utilizata in cadrul locurilor in care se vrea sa fie  facut accesul intre nivele, utilizandu-se pentru acest lucru, pentru schele, niste scari speciale. Montajul cat si procesul de demontare se pot  realiza foarte rapid, fara sa se foloseasca utilaje sau al instalatii complexe, pentru ridicat.

Cupla rotativa

In ceea ce priveste cupla rotativa, aceasta se gaseste la o calitate foarte buna, astfel incat ce le achizitioneaza sa poata beneficia de rezistenta si de durabilitate. Si cupla rotativa dar si racordul rotativ, cat si moseta rotativa, lacatul rotativ,  nod de schela mobil, cupla mobila, toate aceste denumiri pot fi intalnite la persoanele ce lucreaza in domeniul acesta al constructiilor si se gasesc in magazine sub diferite modele.