/Aparate frigorifice incorporabile
aparate frigorifice incorporabile

Aparate frigorifice incorporabile

aparate frigorifice incorporabile

Aparatele  frigorifice incorporabile se refera la acele aparate de racire acre sunt formate din 2 piese dar compun un intreg.Acest intreg poate fi o combina frigorifica sau un frigider care sunt alcatuite din partea de sus si una de jos.Partea de sus este frigiderul propriu-zis iar partea de jos este congelatorul.Aceste aparate servesc la racirea, respectiv inghetarea alimentelor si pastrarea lor in conditii adecvate.

Aparatele frigorifice incorporabile au in interiorul lor urmatoarele elemente componente: rafturile unde pot fi puse alimentele,  rafturile congelatorului, instrumentul de setat temperatura,  usile de deschis-inchis.

Aceste aparate au ceva in plus fata de alte electrocasnice si anume faptul ca sunt mai mari, au 2 piese incorporate, ocupa loc mai mult dar in schimb sunt foarte incapatoare.

Calitatea aparatelor frigorifice incorporabile depinde de firma aparatelor, de materialele utilizate pentru realizarea aparatelor,  de pretul estimat.

De asemenea, se pot face si anumite oferte sau reduceri de pret la aceste aparate frigorifice precum si la alte electrocasnice in zilele de reduceri care au loc in anumite perioade din an. Reducerile se fac toamna, primavara si vara, in orice caz de mai multe ori pe an.

Firmele de electrocasnice se promoveaza prin reclame tv pentru a reusi sa acapareze tot mai mult public. Acapararea de public se face prin informarea clientilor despre firma cu privire la preturile lor avantajoase, la calitatea produselor lor,  anumite oferte.

Aparatele incorporabile sunt si ele sensibile la ceva si anume la faptul ca, daca sunt tinute prea mult deschise, se pot strica sau distruge. Se pot strica in sensul ca poate sa nu mai raceasca la fel de bine iar alimentele se pot strica mai repede.

Congelatoarele se leaga efectiv de un frigider sau combina frigorifica prin baterea unor suruburi si sunt unele din cele mai cunoscute aparate frigorifice.

Aparatele frigorifice au preturi de la 900 de Ron in sus, depinde de calitate dar si de marca acestora.

In afara de aparatele frigorifice incorporabile,  alte electrocasnice des folosite sunt in locuintele oamenilor pot fi: cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe, masina de spalat vase,  aparat de sandwichuri, blender, storcator.

Unele dintre cele mai cunoscute firme de aparate frigorifice incorporabile sunt: Domo, Altex, Emag, Indesit. Aceste firme sunt apreciate pentru electrocasnicele lor de buna calitate, pentru calitatea materialelor lor, preturilor avantajoase, oferte.

Aparatele frigorifice se caracterizeaza prin calitate,  tarife acceptabile pentru orice persoana,  aparate calitative,  mod de utilizare, actionare rapida,  racire instantanee.

1) Aparatele frigorifice incorporabile se mai caracterizeaza prin:

  • modul lor de utilizare,
  • tipul de termostat folosit,
  • gradul de racire.

2) Aparatele frigorifice incorporabile sunt de mai multe feluri si anume:

  • aparate frigorifice incorporabile de mari dimensiuni,
  • aparate frigorifice de foarte mari dimensiuni.

3) Aparatele  frigorifice incorporabile se evidentiaza fata de alte aparate electrocasnice prin:

  • faptul ca sunt 2 electrocasnice intr-un unul, deci au dubla folosinta,
  • modul lor de racire, prin termostat cu touch sau fara,
  • modul lor de utilizare, doar prin punerea alimentelor in ele si lasarea sa se raceasca sau sa se mentina intr-o stare buna.

Asadar, aparatele frigorifice incorporabile de la Www.Bricomix.ro sunt compuse  din 2 aparate frigorifice care ajuta la racirea si inghetarea alimentelor .