/Apelarea la serviciile de tractari auto
tractari auto

Apelarea la serviciile de tractari auto

tractari auto

Credeati ca niciodata nu o sa apelati la serviciile de tractari auto? Poate ca nu, dar niciodata nu trebuie sa faceti asta. Daca vi s-a stricat masina intr-un loc de unde nu o mai puteti scoate, atunci cu siguranta trebuie sa apelati la serviciile pe care noi vi le oferim.

Cris Power Logistic SRL este o firma din Bucuresti care are o experienta de o lunga durata si care va pune la dispozitie cele mai bune servicii de tractari auto dar chiar si tractari de camioane si transport de echipamente si utilaje.

Odata cu apelarea la aceste servicii de tractari auto o sa mai beneficiati si de o asistenta rutiera, care va pune la dispozitie cele mai noi autovehicule care pot fi si neinmatriculate, tractari auto la programul “ Rabla” sau la ITP. Pot sa beneficiati si de tractarile auto de pe autostrada.

Preturile beneficiare ale acestor tractari auto!

De cele mai multe ori, orice persoana pune accentul pe pretul reprezentat de serviciile de tractari auto pentru ca trebuie sa se stie din timp de cati bani trebuie sa scoata din buzunar pentru a beneficia de aceste servicii.

La noi, pentru tractarea auto, cea cu platforma, oferta porneste de la 95 de lei, deoarece ea este supusa unor conditii si termeni care trebuie sa fie valabili pentru masinile auto cu o greutate mai mica fata de 1000 kg, iar in prealabil sa se faca programarea.

Preturile la aceste tractari auto difera in functie de greutatea masinilor, daca au o masa cuprinsa intre 800 si 2000 kg pretul este cuprins intre 100 lei si 200, iar pentru tractarile SUV-urilor si autoutilitare cu o masa cuprinsa intre 2000 si 3500 de kg pretul este intre 200 lei si poate ajunge la 300 lei, care sunt niste preturi destul de rezonabile pentru fiecare persoana.

Tractari auto chiar si in exteriorul capitalei.

Noi realizam si servicii de tractari in afara capitalei Romaniei, doar ca in functie de km pe care ii strabatem este pus un tarif care cel mai sigur o sa fie avantajos, pentru ca pretul este unul destul de mic, aproape inexistent.

Bineinteles, la un numar mare de km, tariful poate sa fie destul de impresionant, mai ales ca la aceste tractari auto in afara orasului Bucuresti este cuprins intre 1,5 lei si 3 lei pe km in functie de greutatea autovehiculului.

Dupa cum ati observat, pretul unor asemenea tractari este calculat in functie de km dus, dar si intors.

Informatiile necesare despre aceste tractari auto.

Intotdeauna trebuie sa stiti ca pentru autoturismele care sunt avariate la sistemul de directie sau de rulare necesita cele mai bune servicii de tractari auto care necesita folosirea unor carucioare sau a unor scripeti care ajuta la incarcare.

Taxele le puteti observa chiar pe site-ul nostru www.tractari-auto.eu de unde o sa aflati si multe alte informatii care va pot fi utilitare.

Trebuie neaparat sa stiti ca aceste preturi dispuse la serviciile de tractari auto nu contin TVA. Puteti sa ne sunati si telefonic, astfel incat sa va punem la punct toate neintelegerile.