/Ce fel de generator electric sa aleg?

Ce fel de generator electric sa aleg?

agt-3501-hsb-se-generator-monofazat-3-6-l~29364Eterna intrebare, care generator electric este mai bun? Sa fie Agent Trade, Bisonte, Ford Tools, Genmac, Imer, Kipor, Media Line, Ruris sau Senci? Indiferent de optiunea ta, ai grija sa gasesti un furnizor de incredere, astfel incat achizitia ta sa fie potrivita pentru tine, robusta, fiabila, rezistenta, cu viata lunga de utilizare, de ce nu si estetica, sa nu consume mult, sa-ti ofere independenta dorita, sa nu necesite intretinere costisitoare, iar pretul de achizitie sa fie unul bun.

5 sfaturi pentru alegerea celui mai bun generator electric

O pana de curent iti poate opri intreaga activitate exact in momentul cel mai nepotrivit. Si cum intotdeauna este mai bine sa fii prevazator, cumpara-ti un generator electric si nu mai trebuie sa-ti faci griji, ai independenta.

Ce fel de generator electric si cum sa-l aleg? Iata 5 sfaturi impotante, de baza, care te vor ghida inspre alegerea celui mai potrivit generator pentru tine:

  1. Modul de alimentare al generatorului. Exista doua tipuri, generatoare pe benzina si generatoare pe motorina. Cele pe benzina au dimensiuni mici, sunt silentioase si au pret mic de achizitie. Cele pe motorina iti ofera independenta mult mai mare si pornesc foarte usor indiferent de temperatura de afara;
  2. Care este tensiunea furnizata? Poti alege generatoare cu curent monofazat sau generatoare cu curent trifazat. Daca nu ai in locuinta consumatori trifazati, un generator cu curent trifazat nu iti este de niciun ajutor;
  3. Care este puterea generatorului? Calculeaza cat consuma intr-o zi toti consumatorii locuintei tale si apoi alege un generator cu o putere de trei ori mai mare;
  4. Cat timp il poti folosi? Daca stii ca ai un consum mare si ai nevoie de o zi intreaga de energie electrica, alege un generator care poate functiona si 24 de ore. Daca, in schimb, il vrei doar pentru locuinta ta, unul cu autonomie de 8 ore pe zi iti este suficient;
  5. Pornirea generatorului. Un alt criteriu demn de luat in considerare atunci cand alegi un generator de curent electric il reprezinta tocmai pornirea acestuia. Unele generatoare au pornire manuala sau prin tragerea unei sfori, iar alte generatoare au pornire electrica sau la cheie. In primul caz te vei bucura de un pret mai mic. Si atat. Modelele de generatoare cu pornire electrica se folosesc foarte usor, fara efort. Insa mai exista si a treia optiune, generatoare cu pornire automata, adica in momentul in care generatorul va simti pana de curent, acesta va porni automat. Ce-ti poti dori mai mult? In acest mod toata aparatura electrica este protejata.

De unde cumpar un generator electric potrivit nevoilor mele?

Pentru a intra in posesia unui generator electric exact asa cum ai tu nevoie, viziteaza magiznul online Tehnic Bazar si alege dintre marcile renumite Agent Trade, Bisonte, Ford Tools, Genmac, Imer, Kipor, Media Line, Ruris sau Senci. Toate iti ofera calitate si fiabilitate, rezistenta si robustete, eficienta si independenta si preturi bune.

Verifica cu atentie caracteristicile modelelor ce te intereseaza, iar daca mai ai nevoie cere informatii suplimentare de la echipa Tehnic Bazar!