/Consultanta tehnica constructii. Euro Quality Test-Inginerul de care ai nevoie!
consultanta tehnica constructii

Consultanta tehnica constructii. Euro Quality Test-Inginerul de care ai nevoie!

consultanta tehnica constructiiVrei sa construiesti pe baza unor informatii complete si corecte? Ai nevoie de eficienta si coordonare pe santier? Vrei sa ai garantia unor lucrari terminate in timp record? Petru toate acestea exista serviciile de consultanta tehnica constructii!

Prin consultanta tehnica constructii obtii nu doar reducerea termenului de realizare a investitiei ci si reducerea costurilor (prin realizarea unui management performant al investitiei).

Cauti un specialist in consultanta tehnica constructii? Apeleaza la Euro Quality Test, societate din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate oferirea de servicii de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea.

Euro Quality Test iti pune la dispozitie servcii de consultanta tehnica constructii pentru lucari desfasurate in conditii de maxima siguranta si la standarde inalte din punct de vedere calitativ. Apeland la Euro Quality Test vei avea accesul la toata gama de informatii si sfaturi pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Consultanta tehnica constructii-Garantia unor constructii de durata!

Blocuri, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, case, cladiri industriale si depozite. Pe scurt, cladiri noi cat vezi cu ochii. Indiferent de contextul sau climatul economic actual, domeniul constructiilor merge mai departe.

Statisticile efectuate in domeniu arata ca numai in primul trimestru al anului trecut au fost terminate aproximativ 30.000 de locuinte, in crestere cu aproape 2000 de locuinte, fata de perioada corespunzatoare a anului precedent. Cate dintre aceste lucari sunt, insa, rezultatul unor studii ingineresti aprofundate? Probabil c         a nici jumatate, tinand cont ca tot mai multi proprietari de locuinte noi se plang de slaba calitate a lucrarilor (de constructie, de amenajare). Dezavantajati nu sunt doar beneficiarii, ci si investitorii, acestia din urma inregistrand pierderi financiare si de imagine!

Ce este consultanta tehica constructii?

O constructie buna necesita studii de piata, studii de teren, studii de amplasament, studii de pre-fezabilitate si fezabilitate. Cu alte cuvinte…. o munca elaborata, bazata pe informatii de specialitate si detalii corecte. Pentru ca nu orice constructor stie sa efectueze aceste studii, se impune consultanta tehnica constructii.

Prin activitatea de consultanta se intelege efectuarea unor servicii necesare pentru realizarea investitiilor incepand de la faza de proiect pana la faza punerii in functiune.

Euro Quality Test-Consultanta tehnica constructii. Construieste avantajos, construieste ca la carte!

Ori de cate ori ai nevoie de garantia unor lucari intocmai cu proiectele tale, apeleaza la Euro Quality Test si bucura-te de consultanta tehnica constructii, la standarde europene!

Serviciul de consultanta tehnica constructii impreuna cu cele de dirigentie santier, reprezinta certitudinea unei bune executii pe santier. Euro Quality Test dispune de ingineri si inspectori autorizati gata sa urmareasca indeaproape buna defasurare a lucarilor de constructie (indiferent de tipul constructiilor).

Consultanta tehnica constructii este un serviciu ce se adreseaza investitorilor privati, sectoarelor administratiei de stat, unitatilor financiare, societatilor comerciale de orice tip, etc.

Pe langa servicii profesionale, Euro Quality Test iti asigura accesul si la preturi foarte avantajoase.

Experienta indelungata pe care o are in domeniu, precum si cunostintele vaste pe care le detine, recomanda Euro Quality Test ca principal furnizor de servicii de consultanta tehnica constructii.

Pentru detalii suplimentare cu privire la consultanta tehnica constructii, contacteaza Euro Quality Test la numerele de telefon: 0217/603.569, 0724.399.041, 0744.433.999

Iti stam la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie!