/De ce este bine sa luati incaltaminte copii adecvata varstei celor mici

De ce este bine sa luati incaltaminte copii adecvata varstei celor mici

57476477af079Primii pasi ai celor mici sunt inceputul celei mai frumoase calatorii, si de asemenea, mai stim ca orice spiridus voinic are nevoie de o incaltaminte copii care sa le ofere atat comfort dar si sa le protejeze micutele picioare. Pe siteul www.zetpol.ro veti gasi o multitudine de modele da pantofiori si incaltaminte pentru cei mici, incepand cu cele mai fragede varste, pana la peste 5 ani. Este bine stiut faptul ca cei mici isi formeaza calcatura, iar aceasta poate avea mult de suferit in cazul in care nu se acorda atentie. Despre acest subiect vom discuta, punctand asupra celor mai frecvente greseli ale parintilor in ceea ce priveste alegerea unei perechi de incaltaminte copii.

Oferim incaltaminte copii potrivita pentru o viata activa si plina de energie

Stim prea bine faptul ca cei mici cresc intr-un ritm foarte alert, iar din acest motiv, multi parinti sunt tentati sa cumpere incaltaminte copii mai mare decat piciorusul lor. Acest comportament al parintilor ii formeaza celui mic, in primul o calcatura nefireasca, dar si ii poate afecta dezvoltarea piciorului. Orice medic ortoped din tara recomanda ca in materie de incaltaminte copii, sa alegeti una cat mai comoda, dar si care sa ofere o sustinere buna a gleznei si a talpii.

Acesta este si motivul pentru care noi oferim in general incaltaminte copii din panza naturala, dar si un cauciuc (pentru talpa) care are valori de elasticitate optima pentru fiecare zona, talpa, zona din fata si calcai, dar si materiale elastice care permit incaltamintei sa se modeleze pe piciorusul celui mic.

Cele mai frecvente probleme cauzate de o incaltaminte copii neadecvata, pleaca si de la obiceiurile parintilor. Sunt foarte multe cazuri in care, din inconstienta, parintii isi incalta copii (in special fetitele) de doar 3 – 4 anisori intr-o incaltaminte total neadecvata, care o imita pe cea pentru adulti. Pentru acest parinti inconstienti le spunem ca exista un motiv bine intemeiat pentru care exista incaltaminte copii si adulti. Acesti copii care poarta tot felul de adidasi si pantofiori la varste foarte fragede vor dezvolta o calcatura nefireasca (pe interior sau exterior-calcai) care cu timpul poate duce nu numai la uzarea prematura a incaltamintei dar si la probleme ale sistemului osos al picioarelor.

Toate modelele de incaltaminte copii sunt realizate pentru a oferi calitate si comfort

Evident, modelele de incaltaminte copii pe care le puteti gasi la noi pe site sunt gandite si pentru a rezista dinamismului si a vetii plina de energie pe care cei mici o au. Stim ca celor mici le place sa alerge si sa se joace, asa ca toate modelele de incaltaminte copii sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sigure, dar si astfel incat sa ofere comfort si siguranta.

In concluzie putem spune ca le recomandam tuturor tinerilor parinti sa le ofere celor mici numai incaltaminte copii adecvata si potrivita varstei si activitatilor lor. In momentul in care constatati orice problema, este cel mai bine sa va adresati medicului ortoped si sa luati masuri. Noi va asteptam atat cu o paleta variata de incaltaminte copii dar si articole pentru corectarea mersului si a calcaturii celor mici. Nu ezitati sa ne vizitati siteul www.zetpol.ro va asteptam!