/De ce securitate integrata?

De ce securitate integrata?

businessman in black suit pointing on sign security golden stars
businessman in black suit pointing on sign security golden stars

Securitatea nu e un produs, este, in primul rand, un mod de a gandi si apoi un mod de a actiona. Daca vei intreba un specialist in securitatea fizica cum iti poate securiza business-ul, acesta iti va propune, fara indoiala, sisteme de prevenire sau sisteme de intarziere a incidentelor de vandalism, de furt sau de efractie, in niciun caz nu se va gandi la securizarea informatiei. Daca, in schimb, vei intreba un sepcialist in securitatea IT, acesta iti va prezenta cele mai bune solutii pentru securizarea informatiei – solutii de antivirus-antimalware, solutii de securizare a retelei sau solutii de testare a vulnerabilitatii.

Insa ce ai zice despre securitate integrata?

Ce este securitate integrata?

Mai prezenta ca niciodata in ziua de astazi, nevoia unei bune securitati reprezinta un serviciu tot mai cautat si in Romania. Este de-a dreptul o provocare sa reusesti sa mentii obiectele si persoanele dragi bine securizate. Si cum tehnologia care ofera siguranta se dezvolta tot mai rapid, creste si cererea pentru solutii de securitate integrata inteligente. Aceste solutii fac munca personalului de securitate mult mai usoara, dar si mult mai eficienta.

Care sunt aceste sisteme de securitate integrata? Trebuie sa amintim, fara doar si poate, de:

 • Sistemele de control acces;
 • Comunicatiile profesionale;
 • Camerele de supraveghere.

De ce sa optezi pentru sisteme de securitate integrata? Deoarece:

 1. Cerintele clientilor vor fi astfel pe deplin satisfacute, dar si a celorlalte parti interesate;
 2. Conditiile de munca sunt imbunatatite constant;
 3. Performantele de mediu sunt si ele imbunatatite in mod constant;
 4. Ajuta la conformarea cu reglementarile de mediu si cu legislatia in vigoare;
 5. Permite conformarea cu legislatia aplicabila, dar si cu alte cerinte in functie de cerintele la care subscrie organizatia;
 6. Se asigura atat infrastructura, cat si un mediu de lucru propice pentru ca toate procesele si resursele indispensabile pentru atingerea obiectivelor stabilite sa se desfasoare corespunzator;
 7. Minimizarea pierderilor si asigurarea continuitatii afacerii;
 8. Implementarea celor mai bune practici cu privire la toate aspectele securitatii;
 9. Respectarea cerintelor reglementate si legale, dar si a celor contractuale;
 10. Demonstrarea conformitatii cu cerintele standardelor si castigarea increderii tuturor partenerilor de afaceri cu privire la confidentialitatea informatiilor furnizate.

Astfel, intr-un sistem integrat de securitate un rol foarte important il joaca monitorizarea, gestionarea, cat si control in timp real al tuturor componentelor si al functiilor acestora, totul realizandu-se in dispecerate specializate sau cu ajutorul unor solutii locale autonome.

Cine-ti poate oferi servicii de securitate integrata in Romania?

Exista si in Romania companii care ofera servicii de securitate integrata? Da, din fericire exista, iar una dintre cele mai bune si mai cautate este INTELSECO SERVICES din Bucuresti. Aceasta iti ofera o gama extrem de variata de astfel de servicii asa, incat activitatea companiilor care au ales securitatea integrata se va desfasura in conditii de siguranta maxima.

INTELSECO SERVICES iti ofera si servicii de consultanta in urma carora vei indentifica amenintarile si vulnerabilitatile, se va stabili si gradul de risc al acestora si se vor gasi solutii care sa indeplineasca necesitatile si cerintele fiecarui client in parte.

Pentru mai multe detalii cu privire la securitatea integrata, ia legatura cu echipa INTELSECO SERVICES!